Zwevend wandmeubel op maat

ZWEVEND WANDMEUBEL OP MAAT

Wil je je woonkamer voorzien van een zwevend wandmeubel die op maat voor je is gemaakt? In de lijnen Vision & Boxes, Landscape en Pure stel je kast helemaal zelf samen. Uiteraard krijg je wel hulp van onze specialisten. Wij geven je graag persoonlijk advies over de functionaliteiten, composities en kleuren van jouw wandmeubel. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op de website en waan je door de wereld van Pastoe.

VELE MOGELIJKHEDEN VOOR JE ZWEVEND WANDMEUBEL OP MAAT

 

Als je een zwevend wandmeubel op maat wilt laten maken, wil je natuurlijk dat het product helemaal voldoet aan je wensen. In de Vision & Boxes lijn creëer je een eigen compositie uit meer dan 100 componenten. Oneindig veel mogelijkheden dus! Ook met Landscape kun jij je voorkeuren weergeven. De kast wordt steeds tussen twee bladen ontworpen, maar jij kiest de maten, kleuren en houtsoorten. Of ga voor Pure, waar je kiest uit een aantal combinaties met een strakke afwerking en een perfecte geometrie.

GEEF JE WENSEN DOOR

 

Geef je wensen en eisen door. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een zwevend wandmeubel op maat. Maak een afspraak en kom langs in de showroom om je wensen te bespreken. Wil je eerst een vraag stellen voordat je langskomt? Bel dan naar +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

Zwevende kasten op maat

Design dressoir

Design eetkamerstoelen

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken