ONTWERP JE KAST MET STUDIO PASTOE

KASTENWAND ZELF ONTWERPEN

Studio Pastoe is een tekenprogramma waar je zelf je kastenwand mee kunt ontwerpen en samenstellen. Weet je al precies hoe jouw Pastoe kast eruit moet komen te zien? Dan is deze tool ideaal. Voor de liefhebbers die nog niet precies weet wat ze zoeken, hebben we een aantal voorbeelden van ontwerpen toegevoegd in het programma. Kun je ook niet wachten om jouw eigen kastenwand te ontwerpen? Ga direct aan de slag met Studio Pastoe!

EENVOUDIG EEN KASTENWAND ONTWERPEN VOOR JE INTERIEUR

 

Met het tekenprogramma stel je je eigen Vision, Landscape of Pure samen. Dit kan je thuis doen of samen met een woonwinkel. Je kan zelf de bestelling via het programma afhandelen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor het ontwerpen van een kastenwand. Je bepaalt zelf de compositie, de kleuren en eventuele accessoires die aan je kast toegevoegd kunnen worden.

KOM LANGS EN ONTVANG PERSOONLIJK ADVIES

 

Na het eerste ontwerp raden we je aan het ontwerp met Pastoe of je woonwinkel te bespreken. Zij kunnen je goed adviseren over de functionaliteit en mogelijkheden, suggesties doen voor composities en passende kleuren. Onder help kan je een afspraak maken. Heb je nog vragen over het ontwerpen van een kastenwand of andere zaken? Wij zijn te bereiken op +31 (0) 30 258 5555.

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken