Wandmeubel design

WANDMEUBEL DESIGN

Ga voor een Pastoe wandmeubel met een design dat helemaal bij je interieur en je smaak past. In de lijnen Vision & Boxes, Landscape en Pure stel je zelf je kast samen. Wist je dat er bijna een miljoen combinaties mogelijk zijn? Zo heb jij altijd een uniek design wandmeubel. Doe alvast inspiratie op en bekijk verschillende Pastoe kasten op de website.

WANDMEUBEL MET EEN DESIGN DAT DOOR JOU ONTWORPEN IS

 

Een zorgvuldig ontwerp geeft vorm aan je leefruimte en daarom is het verstandig om goed na te denken over het ontwerp van je Pastoe design wandmeubel. Waarvoor ga je de kast gebruiken? Heeft het lades of kleppen nodig? Of gaat je voorkeur uit naar open componenten? De Pastoe kast is verkrijgbaar in elke afmeting, door het toevoegen van meerdere componenten. Je kiest uit maar liefst 48 zorgvuldig samengestelde kleuren. Wil je je kast afmaken met wat ladebakken of een infrarood oplossing? Alles is mogelijk bij het samenstellen van jouw eigen Pastoe design wandmeubel.

KEUZESTRESS? WIJ HELPEN JE

 

Met de eindeloos veel mogelijkheden van een Pastoe kast, kan het wel eens voorkomen dat je keuzestress ervaart. Geen paniek, wij helpen je. Maak een afspraak om een ontwerp en je wensen te bespreken. Zo weet je zeker dat je wordt voorzien van een Pastoe wandmeubel met een design dat helemaal bij jou past. Heb je vragen die je aan ons wilt stellen voordat je een afspraak maakt? Wij staan je graag te woord wanneer je belt naar +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

Zwevend wandmeubel op maat

Zwevende kasten op maat

Design dressoir

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken