Tv kasten op maat modern

TV KASTEN OP MAAT MODERN

Ben je op zoek naar tv kasten op maat met een modern karakter? De tijdloze en moderne kasten van Pastoe zijn helemaal zelf samen te stellen. Met een miljoen mogelijke combinaties ontwerp je gegarandeerd een uniek meubel voor jouw huis. Ga alvast aan de slag met Studio Pastoe en ontdek al schetsend alle mogelijkheden.

TV KASTEN OP MAAT LATEN MAKEN MET EEN MODERN KARAKTER

 

Voordat je een tv kast op maat gaat laten maken, is het belangrijk om een goed modern ontwerp te creëren. Uiteraard helpen we je daarbij. Eerst vragen we je wat de gewenste afmeting is. Door het gebruik van meerdere componenten in verschillende maten is elke maat mogelijk bij Pastoe. Vervolgens is het zaak om te bedenken welke functies de tv kast moet hebben. Wil je bijvoorbeeld een aantal lades of gaat je voorkeur uit naar een open component? En welke kleuren en accessoires wil je toevoegen? De specialisten van Pastoe gaan graag voor je aan de slag om een passend ontwerp te creëren.

KOM LANGS IN DE SHOWROOM

 

Ben je benieuwd naar de tv kasten met een modern karakter die je op maat kunt laten maken? Je bent altijd welkom in onze showroom aan de Sleepboot 4 in Houten. Wij zijn elke werkdag van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend. Om je wensen te bespreken raden we je aan een afspraak te maken met ons. Dit doe je eenvoudig via de website. Zijn er nog vragen die je op voorhand wilt stellen over het op maat laten maken van een tv kast? Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

Wandmeubel design

Zwevend wandmeubel op maat

Zwevende kasten op maat

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken