Op maat gemaakt tv meubel

OP MAAT GEMAAKT TV MEUBEL

Met een op maat gemaakt tv meubel weet je zeker dat het helemaal bij je interieur en smaak past. Je kunt namelijk je tv meubel helemaal zelf samenstellen. De design meubels van Pastoe zijn een ware toevoeging voor je woning. Je creëert een fijne sfeer, wat ervoor zorgt dat je huis echt als thuis aanvoelt. Waan je alvast door de wereld van Pastoe door inspiratie op te doen op de website. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

KIES VOOR EEN OP MAAT GEMAAKT TV MEUBEL DIE MET VEEL ZORG IS VERVAARDIGD

 

Als je kiest voor een op maat gemaakt tv meubel van Pastoe, weet je zeker dat deze met de juiste zorg wordt vervaardigd. We kopen de op maat gemaakte panelen in en schuren en lakken ze net zo lang tot het perfect is. Elk paneel wordt continu nauwkeurig gecheckt. We willen natuurlijk geen enkele oneffenheid zien of voelen. Als alles perfect is, beginnen onze meubelmakers met bouwen. Al onze meubelmakers zijn gespecialiseerd in een bepaalde lijn.

TV MEUBEL ZELF SAMENSTELLEN MET STUDIO PASTOE

 

Wil je je tv meubel zelf samenstellen en keuze hebben uit oneindig veel mogelijkheden? Dan zit je bij Pastoe goed. Als je al precies weet hoe je op maat gemaakt tv meubel eruit moet zien, ga je aan de slag met Studio Pastoe. Hier maak je zelf je ontwerp en speel je met verschillende kleuren, composities en accessoires. Zo zie je meteen hoe je kast eruit komt te zien.

VUL HET ONLINE FORMULIER IN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

 

Nadat je het ontwerp af hebt, raden we je aan een afspraak met ons te maken. Wij zijn benieuwd naar je wensen en bespreken graag de mogelijkheden met je. Ook als je nog geen ideeën hebt ben je uiteraard van harte welkom bij ons in Houten. Je maakt eenvoudig een afspraak door het online formulier op de website in te vullen. Meer weten over het zelf samenstellen een tv meubel? Bel naar +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

Tv kasten op maat modern

Wandmeubel design

Zwevend wandmeubel op maat

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken