Moderne wandmeubels op maat

MODERNE WANDMEUBELS OP MAAT

Als je je moderne wandmeubels op maat laat maken, weet je zeker dat het product helemaal voldoet aan je wensen. Naast dat je de afmetingen en de kleur van je wandmeubel bepaalt, kies je bij Pastoe ook voor een eigen compositie. Er zijn bijna een miljoen combinaties mogelijk, waardoor je altijd een uniek design meubel in je woning hebt staan. Wil je alvast inspiratie opdoen voor moderne wandkasten op maat? Je bekijkt voorbeelden van de mogelijkheden eenvoudig online.

ONTWERP ZELF JE MODERNE WANDMEUBELS OP MAAT

 

Hoe leuk is het om je wandmeubel tot in de puntjes zelf te ontwerpen? De moderne wandkasten in de lijnen Vision & Boxes, Landscape en Pure zijn uitermate geschikt om op maat gemaakt te worden. Speciaal voor jou hebben we Studio Pastoe ontwikkeld, een tekenprogramma waar je zelf moderne wandkasten op maat kunt ontwerpen. Dit doe je eenvoudig vanuit huis of samen met een van de specialisten in een woonwinkel. Zo bepaal je zelf de configuratie, kleur en accessoires van je kast. Je sleept eenvoudig de componenten naar de muur en geeft ze de kleur die jij wilt. Ontwerp jij binnenkort een van de mooiste moderne wandmeubels op

maat?

BEZOEK DE SHOWROOM VOOR PERSOONLIJK ADVIES

 

Heb je een ontwerp gemaakt met ons tekenprogramma? Maak een afspraak bij Pastoe of bij een van de dealers die moderne wandmeubels op maat verkopen. Samen met jou bekijken we het ontwerp en voorzien we je van persoonlijk advies over de functionaliteit, compositie en kleuren. Heb je nog vragen die je aan een van ons wilt stellen over de moderne wandkasten op maat? Of zijn er andere zaken die je met ons wilt bespreken? Bel dan naar +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

Op maat gemaakt tv meubel

Tv kasten op maat modern

Wandmeubel design

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken