Interieur op maat

INTERIEUR OP MAAT

Geef je interieur een exclusieve uitstraling met een Pastoe kast op maat. Jij bepaalt welke kleur, compositie, houtsoort en afmetingen je kast moet worden. Vervolgens geniet je een leven lang van je nieuwe interieur met een Pastoe kast op maat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten en laat je adviseren.

VOORZIE JE INTERIEUR VAN EEN VISION & BOXES, LANDSCAPE OF PURE OP MAAT

 

Zo stel je zelf je compositie samen met Vision & Boxes. Er zijn meer dan 100 componenten en oneindig veel mogelijkheden. Met Landscape laat je een kast voor je interieur op maat maken, steeds tussen twee bladen. Je speelt met verschillende kleuren, maten en houtsoorten, waardoor er een bijzonder landschap ontstaat. Pure staat bekend om de strakke afwerking en een simpele geometrie. Ook deze kast is verkrijgbaar in verschillende combinaties, met of zonder frame.

MAAK EENVOUDIG EEN AFSPRAAK ONLINE

 

Heb je een ontwerp gemaakt in Studio Pastoe en wil je dit met ons bespreken? Maak dan een afspraak online. We geven je graag persoonlijk advies en passende suggesties over kleuren, composities en functionaliteit. Kies wat voor soort afspraak je wilt aanvragen en vul je persoonlijke gegevens in. Wij hopen je binnenkort terug te zien in onze showroom in Houten. Voor vragen kun je ons bereiken op +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

Moderne eetkamerstoelen

Moderne wandmeubels op maat

Op maat gemaakt tv meubel

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken