Gangkast op maat

GANGKAST OP MAAT

Wil je een gangkast in je woning die volledig aan je wensen voldoet en op maat voor je wordt gemaakt? Pastoe is al jaren een vertrouwde naam in de meubelwereld en loopt altijd voorop op het gebied van nieuwe ontwikkelingen in het interieur. Als jij je woning wilt voorzien van een prachtig design meubel met een tijdloze uitstraling, zit je bij ons goed.

LAAT EEN GANGKAST OP MAAT MAKEN WAAR JE JARENLANG VAN GENIET

 

Elk Pastoe meubel wordt zorgvuldig vervaardigd, zo ook jouw gangkast op maat. In 1913 startte de Pastoefabriek met de industriële productie van stoelen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een waardige fabrikant van design meubels, met levering over de hele wereld. Voor jouw gangkast op maat kopen we eerst op maat gemaakte panelen in. Vervolgens schuren en lakken we ze met de door jou gekozen kleur. Wij zorgen ervoor dat elk onderdeel perfect is vervaardigd en gemonteerd. Alleen zo geniet jij jarenlang van je prachtige unieke Pastoe kast.

STEL VANUIT HUIS JOUW UNIEKE PASTOE KAST SAMEN

 

Met het tekenprogramma Studio Pastoe stel je zelf vanuit huis je gangkast op maat samen. Jij kiest de compositie, de kleuren en de afmetingen van je kast. Is je ontwerp af? Maak dan een afspraak via de website. Samen met jou gaan we kijken naar het ontwerp, de functionaliteiten en geven we je advies waar nodig. Meer weten? Je bereikt ons op +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

Interieur op maat

Moderne eetkamerstoelen

Moderne wandmeubels op maat

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken