Dressoir op maat

DRESSOIR OP MAAT

De beste vakmensen van Pastoe maken graag een zwevend dressoir voor je op maat. Jij kiest hoe jouw Pastoe kast eruit moet komen te zien. Voeg meerdere componenten toe, ga voor diverse accessoires en kies de kleuren die bij jouw interieur passen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor jouw zwevend dressoir op maat. Doe alvast inspiratie op en bekijk onze website.

ONTWERP JE ZWEVEND DRESSOIR OP MAAT EENVOUDIG ONLINE

 

Heb je helemaal in je hoofd hoe je zwevend dressoir op maat eruit moet komen te zien? Maak gebruik van de Studio Pastoe, een tekenprogramma waar je je eigen Pastoe kast kunt ontwerpen. Hier stel je zelf vanuit huis of vanuit onze winkel je Vision & Boxes, Landscape of Pure samen. Als je ontwerp af is, is het verstandig om je ontwerp met ons te bespreken. Wij adviseren je over de functionaliteit of eventuele mogelijkheden. Je ontvangt geheel vrijblijvend suggesties voor composities of passende kleuren. Alles om jou te voorzien van een meubel dat helemaal bij jou past.

KIES VOOR EEN DRESSOIR MET EEN TIJDLOZE SCHOONHEID

 

De Pastoe kasten staan erom bekend dat ze generaties lang in de familie blijven. Het zijn producten van tijdloze schoonheid. Om de kasten ook daadwerkelijk een lange tijd mee te laten gaan, leveren we onderdelen voor alle Pastoe kasten. Laat jij binnenkort ook een zwevend dressoir met een tijdloze uitstraling op maat maken? Maak een afspraak met ons team om je wensen voor het ontwerp te bespreken. Zijn er nog vragen die je eerst aan ons wilt stellen? Bel dan naar +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

Gangkast op maat

Interieur op maat

Moderne eetkamerstoelen

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken