Design wandkast

DESIGN WANDKAST

Wil je je woning voorzien van een stijlvolle design wandkast die volledig aan je wensen voldoet? Bekijk de collectie van Pastoe. Laat je inspireren door de verschillende lijnen als Landscape, Pure en Vision & Boxes en voeg je eigen identiteit toe. Wij maken de design wandkasten volledig op maat en naar jouw wens.

TIPS VOOR HET ONTWERPEN VAN DE DESIGN WANDKAST VAN JE DROMEN

 

Voordat je begint met het ontwerpen van een van de design wandkasten op maat, geven wij je graag wat tips. Zo is het verstandig om eerst te bepalen wat de afmetingen moeten worden van je kast. Een Pastoe kast is in iedere maat te maken door het toevoegen van verschillende componenten. Bedenk welke functie de kast moet hebben. Wil je bijvoorbeeld laden of deuren? Vervolgens ga je na welke kleur je design wandkast moet hebben en bedenk je of je nog accessoires wilt toevoegen om je kast af te maken. Hulp nodig? Wij voorzien je graag van persoonlijk advies.

MAAK EEN AFSPRAAK OM JE ONTWERP TE BESPREKEN

 

Wil je een Pastoe design wandkast in jouw woning? Neem contact op met ons team om persoonlijk advies te ontvangen voor design wandkasten op maat. Maak een afspraak met een van onze specialisten en samen bespreken we je ontwerp. Wij zien je graag terug in onze showroom aan de Sleepboot 4 in Houten. Heb je vragen over de design wandkasten op maat die je eerst aan een van ons wilt stellen? Wij beantwoorden ze graag wanneer je belt naar +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

 

Dressoir op maat

Gangkast op maat

Interieur op maat

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken