Design tv meubel

DESIGN TV MEUBEL

Het design tv meubel van Pastoe wordt op maat gemaakt door vakmensen. Zo geniet jij jarenlang van een meubel dat aan jouw wensen voldoet. Nadat we de kast bij je hebben geleverd houdt onze zorg niet op. We bieden een volledige tevredenheidsgarantie. We sturen ook na een lange tijd onderdelen voor je kast op als er iets mis is gegaan. Pastoe zorgt eindeloos voor je producten.

HET PRODUCTIEPROCES VAN JOUW DESIGN TV MEUBEL OP MAAT

 

Voordat we jouw design tv meubel op maat leveren, gaat het meubel door een uitgebreid productieproces. Met de grootste zorg behandelen we je Pastoe meubel. Zo verzamelen we eerst allerlei panelen, die op de millimeter nauwkeurig gezaagd zijn. Elk paneeltje wordt nauwkeurig geschuurd voor een goede hechting. Er is een uitgebreide controle op oneffenheden in de lak en het materiaal. Pas dan wordt het meubel gemonteerd. Iedere kast wordt grondig onder de loep genomen.

BEGIN MET HET ONTWERPEN VAN JE PASTOE MEUBEL

 

Laat weten wat je wensen zijn door je design tv meubel op maat te ontwerpen in Studio Pastoe. Hier kies je de gewenste afmetingen, de compositie en je favoriete kleuren. Wij zien je graag terug in onze winkel met het ontwerp, zodat we je kunnen adviseren over de mogelijkheden. Als je wilt, kun je het product ook meteen via het programma bestellen. Wil je meer informatie ontvangen? Of heb je vragen die je aan ons team wilt stellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

 

Design wandkast

Dressoir op maat

Gangkast op maat

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken