Design tv kast

DESIGN TV KAST

Een design tv kast van Pastoe wordt volledig vervaardigd op basis van jouw wensen. Door de eigen inbreng van de gebruiker ontstaat er een ongekende waarde die jij aan je design meubel hecht. Wij inspireren je om een eigen compositie te maken die helemaal aan je wensen voldoet. Zo geniet je jarenlang van een tv kast met een eigen design.

GEEF JE EIGEN KARAKTER AAN DE DESIGN TV KAST

 

Je geniet langer van een Pastoe design tv kast omdat je hem zelf hebt samengesteld. Maak je eigen combinatie en maak het persoonlijk. We helpen je graag je eigen kast in de lijnen Vision & Boxes, Landscape en Pure te ontwerpen. Je begint bij:

  • Afmetingen: bedenk hoeveel ruimte je hebt en je wilt gebruiken

  • Functies: hoe ga je het gebruiken, wil je met laden, kleppen, deuren of open?

  • Kleuren: kies uit 48 kleuren, of vindt je eigen kleur

  • Extra accessoires: maak je kast af met ladebakken of kabeldoorvoer

 

START MET ONTWERPEN

 

Begin vandaag met het design van je nieuwe kast met Studio Pastoe. Dit is een tekenprogramma waarin je zelf alle componenten van het meubel samenstelt. Van de maten tot de kleuren, speel met je wensen. Via dit programma kun je zelfs de bestelling afhandelen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen in de winkel om het ontwerp te bespreken. Maak een afspraak via de website of bel naar +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

 

Design tv meubel

Design wandkast

Dressoir op maat

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken