Design stoelen

DESIGN STOELEN

De Pastoe design stoelen zorgen voor een tijdloze uitstraling in je interieur. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden in kleuren en designs. Er zit vast iets tussen dat helemaal bij jou past. Al jaren is Pastoe een vertrouwde naam in de meubelwereld. Via ons Pastoe dealernetwerk kun je een design stoel altijd in de buurt kopen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor specifieke vragen of persoonlijk advies.

DIVERSE DESIGN STOELEN KOPEN UIT ONZE COLLECTIE

 

Wil je je interieur voorzien van de meest prachtige design stoelen? Bekijk dan eens de collectie van Pastoe. Zo zijn de design stoelen uit de Wire collectie echte designklassiekers. Met deze collectie krukken, stoelen en lounge stoelen houd je je ruimte luchtig en groot. De FM03 fauteuil is ontworpen met oog op de internationale moderne stijl beweging. Er werd veel geëxperimenteerd met nieuwe materialen in een minimalistische vormgeving. Daar is deze fauteuil de perfecte uitkomst van. Welke design stoel wil jij kopen en toevoegen aan je interieur?

BEZOEK DE SHOWROOM

Voor het kopen van een design stoel, nodigen we je graag uit in onze showroom aan de Sleepboot 4 in Houten. Je kunt met of zonder afspraak de showroom van Pastoe bekijken. Een afspraak maak je via de website. Mocht je op voorhand nog vragen hebben, bel dan naar +31 (0) 30 258 5555. Wij hopen je snel terug te zien in de Pastoe showroom. Uiteraard kun je ook terecht bij een van de dealers. Een volledig overzicht van de dealers vind je gemakkelijk op onze website.

BEKIJK ONS

Design tv kast

Design tv meubel

Design wandkast

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken