Design meubels outlet

DESIGN MEUBELS OUTLET

Design meubels van Pastoe bekijk je in de online outlet. In de Pastoe online store hebben we allerlei showroommodellen staan die voor een scherpe prijs weg mogen. Wil jij ook je woning voorzien van een stijlvolle en tijdloze Pastoe kast? Voor zowel showroommodellen als het zelf samenstellen van een kast, ben je elke werkdag van 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom in onze showroom of fabriek.

VIND DE PERFECTE DESIGN MEUBELS IN ONZE OUTLET

 

Naast dat je een meubel volledig op maat kunt laten maken, hebben we ook een aantal design meubels in de outlet. Dit zijn showroommodellen, die voor een aantrekkelijke prijs weg mogen. Ideaal als je je woning wilt voorzien van een echte eyecatcher, maar wel op de kosten wilt besparen. Bekijk eens de online outlet en vind design meubels die bij jouw smaak en interieur passen.

BESTEL ONLINE OF KOM LANGS

 

Ben je geïnteresseerd in de design meubels in de outlet? Je bestelt het gewenste meubel eenvoudig online. Wil je de kast liever in het echt zien? Kom dan langs in de Pastoe fabriek. We vragen je om hiervoor een afspraak te maken. Heb je eerst nog vragen die je aan een van ons wilt stellen? Wij staan je graag te woord als je belt naar +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK OOK

Design stoelen

Design tv kast

Design tv meubel

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken