Design kasten op maat

DESIGN KASTEN OP MAAT

De design kasten van Pastoe worden volledig op maat voor je gemaakt. Zo weet je zeker dat het meubel helemaal voldoet aan je wensen. Met elk meubel uit onze collectie zorg je voor een echte eyecatcher in je woning. Er is van alles mogelijk met onze design kasten op maat. Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons deskundige team op te nemen.

MAAK ZELF HET ONTWERP VAN JE DESIGN KASTEN OP MAAT

 

Hoe leuk is het om helemaal zelf een van de design kasten op maat te ontwerpen? Wij hebben een speciaal tekenprogramma ontwikkeld waarmee dit mogelijk is. Met Studio Pastoe stel je zelf je Vision & Boxes, Landscape of Pure samen. Jij kiest de compositie, de grootte en de kleuren van je design kast. Dit alles doe je gewoon vanuit huis, waar je ook je bestelling kunt afronden. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de woonwinkel voor adviezen over de functionaliteit en mogelijkheden van de Pastoe design kast.

GENIET LANG VAN JE DESIGN KAST

 

Kies je voor een van de design kasten van Pastoe op maat? Dan weet je zeker dat je hier een leven lang geniet. Op de dag van vandaag zijn er al veel meubelen die al 50 jaar in een familie zitten en uiteraard doen wij er alles aan om oude meubels in stand te houden. Zo leveren wij vervangende onderdelen, indien nodig. Meer weten? Je bereikt ons op +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK ONS

Design meubels outlet

Design stoelen

Design tv kast

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken