Design eetkamerstoelen

DESIGN EETKAMERSTOELEN

Met de design eetkamerstoelen van Pastoe geef je je interieur een boost. De stoelen geven je interieur een luxe uitstraling en ze zitten ook nog eens zeer comfortabel. Wil je een van de Pastoe design eetkamerstoelen bekijken? Bezoek dan onze showroom of ga langs bij een van onze dealers. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies en helpen je aan de stoel van je dromen.

DESIGN EETKAMERSTOELEN UIT DE WIRE COLLECTIE

De prachtige design eetkamerstoelen uit de Wire collectie worden gekenmerkt door het lichte en luchtige karakter. De stoelen zijn volledig van draadstaal gemaakt. Wij hebben de rugleuningen op een speciale manier ontworpen, zodat de stoel zich helemaal naar jouw lichaam vormt. De design eetkamerstoelen van Pastoe zijn verkrijgbaar met een zitkussen. Super comfortabel dus! Je kiest uit verschillende kleuren en vormen, waardoor er altijd iets tussen zit dat bij jouw smaak past.

STEL AL JE VRAGEN DOOR CONTACT OP TE NEMEN

 

Heb je vragen over de design eetkamerstoelen van Pastoe? Of wil je meer informatie ontvangen over een ander specifiek product? Wij staan voor iedereen klaar en dit stopt niet wanneer je product is afgeleverd. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 30 258 5555. Uiteraard kun je ook een e-mail sturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

BEKIJK OOK

Design kasten op maat

Design meubels outlet

Design stoelen

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken