design dressoir

DESIGN DRESSOIR

Met een zwevend design dressoir van Pastoe kies je voor echt Dutch Design in de woonkamer. Bekijk onze uitgebreide collectie, van een Vision zwevend design dressoir tot een klassieker uit de L-serie. Laat je inspireren op onze website of vraag om advies door contact op te nemen met ons team. Wij geven je graag deskundig en persoonlijk advies.

BEPAAL WELK DESIGN DRESSOIR BIJ JOUW INTERIEUR EN SITUATIE PAST

De collectie van Pastoe biedt altijd een oplossing die bij je wensen past. Wil je zelf een compositie creëren in je woning met een zwevend design dressoir? Kies dan voor het Vision systeem. Dit systeem heeft meer dan 100 componenten, waardoor er eindeloos veel mogelijkheden zijn. Maar het kan ook een Pure of Landscape dressoir zijn. Dit is een design dressoir met een bijzondere afwerking en een strakke geometrie. Bekijk de gehele collectie online en bepaal welke kast bij je interieur en situatie past. Zo maak jij jouw interieur helemaal compleet.

STEL ZELF JE DESIGN DRESSOIR SAMEN

Weet jij al hoe jouw zwevend design dressoir eruit moet komen te zien? Download het tekenprogramma Studio Pastoe en stel je eigen Vision & Boxes, Landscape of Pure samen. Dit doe je thuis of bij ons in de woonwinkel. Maak een afspraak met een van de specialisten via de website en bespreek in een persoonlijk gesprek waar je naar op zoek bent. Heb je nog vragen? Of wil je een van ons telefonisch spreken? Neem dan gerust contact met ons op +31 (0) 30 258 5555.

BEKIJK ONS

Design eetkamerstoelen

Design kasten op maat

Design meubels outlet

TALEN

Nederlands

Engels

ADRES

Pastoe

Fabriek & Showroom

Sleepboot 4

3991 CN

Houten

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Ma - Vr: 10:00 - 16:00

Zo: 10:00 - 16:00

Je kan een afspraak maken